In welke periode wilt u hier verblijven?

Incheckdatum

Kom van de lente en de koers genieten in het schoonste landschap

Zomerzoektocht

21-06-2018

 

Lees meer

Z+, wandelen met een plus

21-06-2018

Op zondag 10 juni is Z+, een nieuwe wandelroute in onze gemeente, officieel geopend. Z+ staat voor 'zitten met een plus'. Op 5 locaties langs deze route werden bijzondere zitobjecten...

Lees meer

Bezoek eens een windmolen

14-02-2018

Molen Ter Hengst opent de deuren

Molen Ter Hengst ligt...

Lees meer

Muziekprogramma Claus wandelt

14-02-2018

Claus wandelt 

Lees meer

Ride like a pro

19-12-2017

Altijd al eens willen weten of het verschil tussen jou en Van Avermaet enkel te maken heeft met het materiaal ?  Je kan het uittesten met een superprofessionele fiets. Het Centrum Ronde van Vlaanderen stelt een aantal fietsen van grote merken ter beschikking.  Graag meer weten ? Klik dan door naar Lees meer

Brouw-je-eigen-bier weekend

29-09-2017

Op zoek naar het ultieme geschenk ? Of een enthousiast bierliefhebber ? Of wil je gewoon eens buiten de lijntjes kleuren.
Boek dan nu je Brouw-je-eigen-bier weekend. Een lekkere samenwerking tussen Brouwerij Keun in Ronse en het sprankelend toeval.

Lees meer

Brouw je eigen bier weekend

29-09-2017

Uniek en exclusief. In samenwerking met brouwerij Keun kan je geheel exclusief je eigen bier brouwen tijdens het weekend van 25 november of 16 december. Meer info en reservatie  https://www.hetsprankelendtoeval.be of 0476420841.

Lees meer

Uitbreiding wandelroutenetwerk

30-06-2017

Het wandelroutenetwerk Getuigenheuvels heeft er met Bronbossen en Zwalmvallei twee broertjes bijgekregen. Het totale netwerk loopt nu over meer dan 850 km en maakt van de Vlaamse ardennen het wandelwalhalla in Vlaanderen. En in het sprankelend toeval zit je er middenin. Boek nu je wandelarrangement en ontdek het mooiste landschap.

&...

Lees meer

Waterski en wakeboarden in Oudenaarde

29-03-2017

De donkvijver in Oudenaarde is de ideale plaats om aan watersport te doen. Al jaren organiseert The Outsider Vlaamse Ardennen hier verschillende activiteiten en sporten zowel op het water als naast het water. En vanaf 1 april 2017 opent nu ook het eerste permanente cablepark in Oost-Vlaanderen. 

Een waterskikab...

Lees meer

NIEUW / Wijn en fijn

23-03-2017

Met trots stellen we een nieuw arrangement voor, Wijn en fijn. Voor 1 keer geen bier (alhoewel ?) maar wijn.
​Lekkere wijn uit de Vlaamse ardennen waarbij de wijngaard uitzicht biedt op Maarkedal en Het Sprankelend Toeval.
​Weet je graag meer surf dan naar onze Lees meer

Sprankelend winterarrangement

09-11-2016

Ben je toe aan een korte pauze en (of) een frisse neus ? Boek dan nu ons sprankelend winterarrangement.
Wij zorgen alvast voor een warm onthaal en steken met plezier de stoof aan. En voor de prijs moet je het zeker niet laten. We warmen je graag op met een lekkere gluhkriek bij aankomst...

Lees meer

Nieuw arrangement : Landelijk Maarkedal

25-10-2016
Dit is jouw unieke kans om kennis te maken met het echte buitenleven.
Wij bieden je met dit arrangement het beste dat Maarkedal te bieden heeft. Lek...
Lees meer

Open monumentendag Maarkedal

25-08-2016

Orgels in de kijker! Vind je orgels duf, oubollig en echt niet meer van deze tijd? Op Open Monumentendag bewijzen we het tegendeel. We trekken letterlijk alle registers open en laten je kennis maken met de diversiteit van onze orgels. Je kan een kijkje nemen op het doksaal en zelf zien hoe zo’n orgel er van dichtbij uitziet en hoe het...

Lees meer

Sprankelende winter

02-08-2016

Een frisse neus halen en tegelijk genieten van alle geneugden van het leven. Bij ons kan het. Het mooiste landschap, de houtstoof die voor gezelligheid zorgt bij een sprankelend bier uit de Vlaamse ardennen en een no-nonsens maaltijd uit onze kookpotten, meer moet dat niet zijn.
En toch doen we nog...

Lees meer

UNIEK :Bier op de huifkar

09-12-2015

Op zoek naar iets unieks en ongewoon ? Wat denk je dan van ons volgende voorstel

Lees meer

Bier proeven

27-05-2015

Op zoek naar een tof idee voor een vrjgezellenavond, een namiddag met de collega's of een avond met vrienden of familie ? Dan is de kans groot dat je hier iets vind dat in je plannen past. http://www.volksspelencafe.be/bier-proeven/

Lees meer

Volksspelencafe geopend

20-04-2015

Volksspelencafe het sprankelend toeval heeft op 17 april de deuren geopend. Het volksspelencafé is een uniek concept voor de Vlaamse ardennen.
Je kan er terecht voor een gewone pint of 1 van de 49 andere bieren die de brouwers uit de Vlaamse ardennen uit hun brouwketels toveren.
De speelzaal biedt een pleiade van oude...

Lees meer

Plan bier

11-03-2015

7 ROUTES LANGS BROUWERS EN KROEGEN

Lees meer